Telefon: 44 48 06 16

Autoriseret kloakmester | Autoriseret gas- og vandmester

Professionel kloak og VVS-installatør med fokus på kvalitet

​Telefon: 44 48 06 16​

​Kloakspuling

Hold kloakken i topform

Som vi alle ved smutter der tit ting ned i kloakken, man ikke burde, med forstoppelse i dine kloak brønde til følge. Ved simpel vedligeholdelse af din kloakledning, kan du undgå at din kloak stopper til, med dårlige oplevelser til følge.

I disse tider med stigende nedbør, kan en ren kloak være med til at afværge at vandet stiger op hjemme hos dig.

Dette kan ligeledes afværges ved montering af højvandslukke (kælderventil) se mere her >>

Vores spulevogne er små og lette og kan derfor komme ind også de steder de store ikke kan, men stadig være effektive ved brug af højtryksspuling til grundig rensning. Kloakrensning er en forudsætning for​ tv inspektion​ vi gerne udfører samtidig.

Tilstopning

Tegn på din kloak er stoppet, det kan være det toilet, der er lang tid om blive tømt, en håndvask hvor vandet bliver stående. 

En tilstopning skal normalt fjernes ved hjælp af en højtryks spuling. Vores spulebiler er udstyret med vand samt spuleudstyr til at klare disse opgaver. Selv ved vanskeligt fremkommelige steder og smalle indkørsler kan vores vogne komme frem. Oplever du, at kloakken jævnligt stopper til, er det et sikkert tegn på, at der er noget galt. Så kan der være tale om et rørbrud, en eller flere sætningsskader, eller noget andet alvorligt der skal repareres. En spuling vil i dette tilfælde blot udsætte problemet.

Er der behov for reparation, kræver loven, at reparationen skal foretages af en autoriseret kloakmester.

Og netop derfor er Aladdin et oplagt valg, vi kan med det samme udbedre skaden, så du igen kan skylle ud med ro i sindet.

Vi hjælper med alle formalia i forbindelse med anmeldelse til dit forsikringsselskab.​ Du kan kontakte os på telefon 44 48 06 16​.

​Professionel kloakmester med fokus på kvalitet

Når god service og godt håndværk går hånd i hånd, og en aftale er en aftale, går tingene op i en højere enhed, derfor sætter vi hos Aladdin vores kunders tilfredshed højt.

Uanset om du møder os som servicepartner, som VVS-installatør eller som autoriseret kloakmester, er vi klar til at løse netop din opgave.

Aladdin tilbyder alt fra små VVS- og kloakopgaver til store totalentrepriser.

Aladdin VVS   •   CVR: 30909992 •   ​Orehøjvej 7, Kirke værløse, 3500 Værløse   •   Telefon - 4448 0616   •   E-mail - aladdin@aladdin.dk