Telefon: 44 48 06 16

Autoriseret kloakmester | Autoriseret gas- og vandmester

Professionel kloak og VVS-installatør med fokus på kvalitet

​Telefon: 44 48 06 16​

Varmeservice og vedligeholdelse

​Det er en særdeles god idé at have en serviceaftale på sit olie eller gasfyr. Den sikrer nemlig regelmæssige eftersyn og vedligeholdelse af kedlen samt hjælp ved driftsstop. Endvidere sikrer det optimal ydelse og driftssikkerhed. 

​ Aladdin  Vvs har stor erfaring inden for varmeservice og servicering af olie og gas kedler og benytter en række dygtige samarbejdes partnere. ​

Udførelse af varmeservice

Aladdin formidler udførelse af varmeservice på de fleste typer af kedler, og vores samarbejds partneres  servicevogne er så veludstyrede med reservedele, at vi kan afhjælpe i langt de fleste situationer. Skulle vi undtagelsesvis ikke have reservedelen til din kedel, skaffer vi den naturligvis hjem dagen efter, eller så hurtigt leverandøren kan levere delen.

Vi kan tilbyde fleksible serviceaftaler alt efter kundernes behov. Serviceaftalen kan tilbydes som enten en 12, 24 eller en 36 måneders aftale. 

Vi tilbyder serviceaftaler på de fleste kedelfabrikater, dog betinger vi os, at din kedel gennemgås inden den kan indtræde i en serviceordning.

Vi kører i hele Nordsjælland og StorKøbenhavn

Vi udfører varmeservice i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Har du brug for varmeservice af dit fyr, så kan du kontakte os på telefon: 44 48 06 16 eller skrive til os på aladdin@aladdin.dk.

Du er også velkommen til at kontakte os for spørgsmål omkring varmeservice og om du kan indgå i en serviceordning.​

Vurderet ​4,4 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

Aladdin VVS   •   CVR: 30909992 •   ​Orehøjvej 7, Kirke værløse, 3500 Værløse   •   Telefon - 4448 0616   •   E-mail - aladdin@aladdin.dk